SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kocasını metresiyle basan kadının görüntüleri olay oldu

Kocasını metresiyle basan kadının görüntüleri olay oldu

06 Ocak 2021 Çarşamba - 13:55




Çin'de Komünist Parti Üyesi Sekreteri, metresiyle yatakta karısına yakalandı. Öfkeli kadının, eşinin sevgilisini darp ettiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu.





Çin Komünist Parti Yetkilisi Jia Ding'in karısı, bir süredir eşinin onu aldattığını düşünüyordu. Yatakta metresiyle birlikte Ding'i basan karısı, yaşanan olayı kameraya aldı. Görüntüler, kızgın eş tarafından paylaşıldıktan sonra sosyal medyada infial yarattı.

"KOCAMLA BİRLİKTESİN VE OLAYIN SENİNLE ALAKASI YOK MU?"

Kocasını ve birlikte olduğu kadını, yarı çıplak bir halde basan kadın, metrese saldırmaya başladı. Kadının yüzünü kapatmaya çalışması üzerine "Kendine bir bak" diye bağırdı.

Metresin, "Olayın benimle bir ilgisi yok" demesi üzerine ise "Nasıl seninle bir ilgisi yok, benim kocamla birliktesin ve seninle bir ilgisi yok mu?" diye bağırıp, kadının suratını iyice kameraya yaklaştırmaya çalıştı.

KARISINA YALVARDI

Ding ise yarı üstsüz bir şekilde odaya girerek, karısının metresini darbetmesini engellemeye çalıştı. Karısının durması için yalvaran Ding, başarılı olamadı.

GÖREVDEN ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından söz konusu parti, görüntülerdeki adamın Parti Komitesi Sekreteri olduğunu kabul etti. Ding, parti otoritesini sarstığı gerekçesiyle görevden alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap