SON DAKİKA



Haber > Dünya > 'Kısa film' çevirmişler

'Kısa film' çevirmişler

24 Ağustos 2019 Cumartesi - 11:22




Annesine yeni yatak odasının fotoğrafını atan kadın o detayı gözden kaçırdı ancak annesi kaçırmadı. Bir anda sosyal medyada viral olan şarkıcı ve söz yazarı Ella Martine'in komik hikayesi...





Şarkıcı ve söz yazarı Ella Martine, annesine yeni yatak odasının fotoğrafını gönderdiğinde başına geleceklerden habersizdi. Genç kadın geniş açıyla odasını fotoğraflayıp gönderdi, annesi akıllı telefonunda yakınlaştıra yakınlaştıra inceledi ve o detayı fark etti.

Genç kadının yatağının 'yatak başı' olarak tabir edilen kısmında iki adet kelepçe vardı. Annesi gördüğü karşısında şok yaşarken ilk mesajında "Güzel" diyor ve ardından ekliyor, "Kelepçeler hariç?" İşte bu mesajın ardından genç kadın o detayın farkına varıyor. Yaşadıklarını Twitter hesabından paylaşan Martine, annesinin sürekli yeni yatak odasının fotoğraflarını sorduğunu ve sonunda bir tane gönderdiğini ifade ederek, "Çok aptalım" diyor. Durumu kendince kurtarmak için annesine çok manidar bir cevap veren genç kadın, "Jordan'ın kısa filmi. Yaz boyunca burada film çekti" yanıtıyla sosyal medyayı bir kez daha sallıyor.

Bu cevapların altına takipçileri ve kendisini hiç tanımayanlar 'kısa film' yanıtına kahkahalar atarak, bir gün 'uzun metrajlı bir film çekmeyi' denemesi tavsiyesinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap