SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kilisede korkunç saldırı: Psikoposu defalarca bıçakladı

Kilisede korkunç saldırı: Psikoposu defalarca bıçakladı

15 Nisan 2024 Pazartesi - 15:40




Avustralya'nın Sydney kentinde bir kilisede ayin sırasında düzenlenen bıçaklı saldırıda 4 kişi yaralandı, saldırganın yakalandığı belirtildi.





Saldırı, Sydney kentinin Wakeley semtindeki Christ the Good Shepherd kilisesinde düzenlendi. Yeni Güney Galler (NSW) eyalet polisinden yapılan açıklamada, “Wakeley'de bir bıçaklama ihbarı üzerine polis operasyonu başlatıldı. Polis memurları, birkaç kişinin bıçaklandığı ihbarı üzerine Wakeley’e intikal etti. Memurlar bir erkeği gözaltına aldı ve bu kişi soruşturmada polise yardımcı oluyor. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmamakta olup NSW sağlık görevlileri tarafından tedavi edilmektedirler” denildi.

Avustralya medyası, saldırganın ayin sırasında sunakta (altar) bulunan piskoposa saldırdığını belirtti. Saldırıda  kişi yaralanırken, saldırganın yakalandığı belirtildi.

 

Avustralya'nın Sydney kentinde bir kilisede ayin sırasında düzenlenen bıçaklı saldırıda 4 kişi yaralandı, saldırganın yakalandığı belirtildi.

İKİ GÜN ÖNCE AVM’DEKİ SALDIRIDA 6 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ


Sydney kentinde 13 Nisan’da Westfield Alışveriş Merkezi’nde de bıçaklı saldırı düzenlenmiş, 6 kişi hayatını kaybetmişti. Yetkililer, saldırganın polis memuru tarafından vurularak etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu.

 

DHA/İHA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap