SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kiev’de ele geçirilen Rus askeri teçhizatları sergileniyor

Kiev’de ele geçirilen Rus askeri teçhizatları sergileniyor

23 Ağustos 2022 Salı - 14:39




Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, Ukrayna ordusu tarafından ele geçirilen Rus ordusuna ait askeri teçhizatlar sergileniyor.





Rusya- Ukrayna savaşı devam ederken, Ukrayna ordusu tarafından ele geçirilen Rus ordusuna ait askeri teçhizatlar başkent Kiev’de sergileniyor.

Kiev’in ana caddesi Khreshchatyk'te sergilenen askeri teçhizatlar arasında, Rus ordusuna ait 200 tankın yanı sıra füze ve zırhlı personel taşıyıcılar da yer alıyor.

Bölge sakinleri sergilenen askeri teçhizatları görmek için Khreshchatyk caddesine gelerek fotoğraf çekindi. ETKİNLİKLER YASAKLANDI

ETKİNLİKLER YASAKLANDI 

Öte yandan Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yarın düzenlenmesi beklenen Ukrayna Bağımsızlık Günü etkinlikleri Rusya’nın saldırı ihtimallerine karşı yasaklanmıştı.


Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy “Rusya özellikle çirkin bir şey yapmaya çalışabilir” dedi.Zelenskiy, Rusya’yı Mariupol kuşatmasında yakalanan Ukraynalı askerleri mahkemeye çıkarmaması konusunda uyardı. Zelenskiy “Bu mahkeme gerçekleşirse, hiçbir müzakere mümkün olmayacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap