SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kavak ağacıyla ilişki yaşıyor!

Kavak ağacıyla ilişki yaşıyor!

25 Mart 2015 Çarşamba - 16:02




İngiltere'de 31 yaşında bir kadın, aşık olduğu ağaçla evlenmek istiyor.





İngiltere'de 31 yaşındaki Emma McCabe adlı kadın, 'Tim' adını verdiği ağaca aşık olduğunu ve onunla evlenmek istediğini açıkladı. Bilim insanları, durumun dendrofili olarak adlandırılan bir rahatsızlıktan kaynaklanabileceğini belirtti.

İngiliz Closer dergisinde yer alan habere göre, dendrofili ağaç sevgisi anlamına geliyor ve çoğunlukla ağaçlara cinsel istek duyan kişiler için kullanılıyor. Kadının erkekler tarafından reddedilmesi nedeniyle böyle bir rahatsızlık yaşıyor olabileceğini söyleyen uzmanlar, McCabe'in ağacı, "kendine hayır diyemeyecek bir nesne" olduğu için seçmiş olabileceğini ifade etti.

Ailesine de ağaçla evlenmek istediğini açıklayan McCabe, "Başka ağaçlara bakıyorum ama onlara dokunmuyorum - Tim'i aldatmam. Evlenmek istiyorum ama bu aile içinde bir düğün olur. İnsanlar beni yargılayabilir, ancak Tim beni çok mutlu ediyor. Benim duygusal ve cinsel ihtiyaçlarımı tatmin ediyor. Her hafta seks yapıyoruz ve benim yaptığım en iyi seks!" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap