SON DAKİKA



Haber > Dünya > Karısı ölümünü çekti! Ünlü futbolcu böyle kayalara çarptı!

Karısı ölümünü çekti! Ünlü futbolcu böyle kayalara çarptı!

18 Mayıs 2022 Çarşamba - 10:39




Hollandalı eski futbolcu Mourad Lamrabatte, eşiyle birlikte tatil için gittiği İspanya’nın Malgrats Adaları’ndaki 22 metrelik uçurumdan atlarken kayalara çarparak hayatını kaybetti.





Hollandalı eski futbolcu Mourad Lamrabatte, İspanya’da eşiyle birlikte gittiği tatilde feci şekilde hayatını kaybetti. Uçurumdan denize atlayan Lamrabatte’nin son anlarını eşi telefona kaydetti.

Eşiyle birlikte tekne kiralayarak denize açılan 31 yaşındaki eski futbolcu Lamrabatte, uçurumun kenarından denize atladıktan sonra bir kayaya çarptı. O anları telefonuna kaydeden Mourad’ın eşinin, kocasının suya ulaşmak için gerekli sıçramayı yapamadığını ve kayaya çarptığını görünce ‘Aman Tanrım’ diyerek çığlık attığı duyuluyor.

ÖLÜM SEBEBİ BOĞULMA

Yapılan otopsinin ardından Lamrabatte’nin kayalara çarptıktan sonra ölmediği, suyun altında bilincini kaybettikten sonra boğularak hayatını kaybettiği belirtildi.

Hollanda takımlarından Vitesse, eski futbolcusu Lamrabatte’nin ölümü sonrası baş sağlığı mesajı yayınladı. 2010-11 sezonunda Vitesse forması giyen ve U23’te şampiyonluk yaşayan Lamrabatte, A takımla çıktığı hazırlık maçında bir de gol atmıştı.


Lamrabatte’nin futbolu bıraktıktan sonra kick boks antrenörü olarak çalıştığı öğrenildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap