SON DAKİKA



Haber > Dünya > Karabağ'da patlama 20 ölü, 200 yaralı

Karabağ'da patlama 20 ölü, 200 yaralı

26 Eylül 2023 Salı - 11:07




Karabağ'da bir yakıt deposunda patlama meydana geldi. Patlama sonucunda yetkililer 200 kişinin yaralandığını ve en az 20 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.





Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde, Hankendi-Askeran yolu çevresinde dün gece bir patlama meydana geldi. Yakıt depolarının hemen yanında meydana gelen patlamada ilk gelen bilgilere göre 200 kişinin yaralandığı bildirildi. Yerel yetkililerin bu sabah geçtiği güncellemede ise patlamada en az 20 kişinin öldüğü bilgisi verildi.

YARALILARIN DURUMLARI AĞIR

Ermeni basınında çıkan haberlerde yaralıların durumunun ağır olduğu ve önümüzdeki saatlerde ölü sayısının artmasının olası olduğu yazıldı. Patlamanın kesin nedeni ise henüz bilinmiyor.

AZERBAYCAN HAREKETE GEÇTİ

Azerbaycan, Karabağ bölgesinde yer alan Hankendi şehrindeki yakıt deposunda meydana gelen patlamanın ardından harekete geçti. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı, ilaç ve ilk yardım malzemeleri ile donatılmış bir ambulansın Hankendi’ye gönderildiğini duyurdu. Açıklamada, ambulansın Ağdam-Askeran-Hankendi yolu üzerinden Hankendi yönüne doğru ilerlediği aktarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap