SON DAKİKA



Haber > Dünya > Karabağ'da Azerbaycan askeri ile karşılaşan Ermeni kadın: Topraklarınıza hoşgeldiniz

Karabağ'da Azerbaycan askeri ile karşılaşan Ermeni kadın: Topraklarınıza hoşgeldiniz

07 Ekim 2020 Çarşamba - 16:41




Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını işgalden kurtaran Azerbaycan askeri, Karabağ'daki köyde Ermeni bir kadınla konuştu. Ermeni kadının, askerlere 'Evinize hoş geldiniz' dediği görüldü.





Azerbaycan askerleri, Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını alarak Dağlık Karabağ'daki hakimiyetini sağlama yolunda ilerliyor.

Bu zamana kadar 22 yerin Ermeni işgalinden kurtarıldığı Dağlık Karabağ hattında Azerbaycan askerleri, köylerdeki Ermeniler ile de görüşüyor.

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TRT Haber'e verdiği röportajda, "Bizim Ermeni halkı ile bir sorunumuz yoktur. Ermeni halkı, kendi hakimiyetinin rehinidir." ifadelerini kullanmıştı.

AZERBAYCAN ASKERİ, ERMENİLERLE KONUŞTU

Azerbaycan askerlerinin de işgalden kurtarılan bölgelerdeki Ermeni halkı ile samimi ilişkileri dikkat çekti.


"EVİNİZE HOŞGELDİNİZ"

Karabağ'da işgalden kurtarılan köyde Ermeni bir kadınla konuşan Azerbaycan askerinin 'Nerelisin?' sorusu üzerine gelişen diyalog sonucu Ermeni kadın, "Erivanlıyım, burada mağazada çalışıyorum." cevabını verdi.

 Azerbaycan askerinin, "Biz Azerbaycan askeriyiz, kendi vatanımızdayız." ifadeleri üzerine Ermeni kadın, "O zaman evinize hoşgeldiniz." dedi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap