SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kanser hastası kadın corona virüsü yendi

Kanser hastası kadın corona virüsü yendi

11 Nisan 2020 Cumartesi - 19:46




Irak’ın kuzeyinde yer alan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) bulunan Erbil’de kanser hastası bir kadın corona virüse karşı 1 ay süren mücadeleyi kazanarak, hastaneden taburcu oldu.





Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına korona virüs salgını etkisini arttırmaya devam ederken, Irak’tan sevindirici haber geldi. Irak’ın kuzeyinde yer alan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) bulunan Erbil kentinde kanser hastası bir kadın korona virüsü yenerek, taburcu oldu. İl Sağlık Müdürü Dilovan Muhammed, tarafından yapılan açıklamada kanser hastası 49 yaşındaki bir kadının yakalandığı korona virüs hastalığını 1 ay süren mücadelenin ardından yenerek, sağlığına kavuştuğunu duyurdu. Sağlık Müdürü, korona virüsün yaşlıları ve kronik hastalıkları olan insanları daha çok etkilediğini belirtirken, kanser hastası kadının virüsü yenerek hastaneden taburcu olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunun açıkladı.

Irak’ta toplam korona virüs vakası bin 279’a, hayatını kaybedenler ise 70’e ulaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap