SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kahkaha gazı bebeği öldürdü!

Kahkaha gazı bebeği öldürdü!

26 Temmuz 2016 Salı - 13:13




Avustralya'nın Sidney kentinde yaşanan olayda yeni doğan bebeklerden birine verilen kahkaha gazı sonrasında minik bebek hayatını kaybetti.





Bankstown-Lidcombe Hastanesi'nde gaz hattındaki hata nedeniyle yeni doğan bebeklere oksijen yerine kahkaha gazı verildi. Kahkaha gazı verilen iki bebekten biri yaşamını yitirdi.

Haberde, hatanın, hastanedeki bir doktorun, bebeğin aniden hayatını kaybetmesi üzerine fark edildiği belirtildi. New South Wales Sağlık Bakanı Jillian Skinner, olayla ilgili soruşturma başlatılması talimatı verdi.

KAHKAHA GAZI TEHLİKESİ

Skinner, "Ailelerin böylesine kahredici bir hata sonucu acı çekmesinden dolayı üzüntü duyuyorum. Bakanlık olarak aileleri desteklemek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Kahkaha gazı verilen diğer bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.


Hayatını kaybeden bebeğin annesi Sonya Ghanem, yerel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada " Oğlumu görmek istediğimi söyledim. Oğlum titriyordu. Ona, uyan oğlum, sana ne yaptılar dedim." ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap