SON DAKİKA



Haber > Dünya > Japonya'dan Endonezya’ya destek mesajı

Japonya'dan Endonezya’ya destek mesajı

24 Aralık 2018 Pazartesi - 11:04




Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono, Endonezya’da meydana gelen tsunaminin ardından Endonezyalı mevkidaşı Retno Marsudi'ye geçmiş olsun mesajı gönderdi





Japonya, Cumartesi günü Endonezya’da yaşanan tsunami faciasının ardından Endonezya’ya destek vermeye hazır olduğunu ifade etti. Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono, Endonezyalı mevkidaşı Retno Marsudi'ye gönderdiği mesajda geçmiş olsun dileklerini ileterek, hayatını kaybedenler için başsağlığı da diledi. Tsunami felaketindeki yaralılarının bir an önce iyileşmesini ve hasar gören bölgelerin hızlı bir şekilde yeniden inşa edilmesini umduğunu belirten Kano, Japonya’nın bu konuda Endonezya’ya destek vermeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

281 kişi hayatını kaybetti

Endonezya'daki Sumatra ve Cava Adası arasında yer alan Sunda Boğazı'nda Cumartesi günü meydana gelen tsunami faciasında 281'den fazla kişi hayatını kaybetmiş, binden fazla kişi de yaralanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap