SON DAKİKA



Haber > Dünya > Japonya'da yeni seri katil kabusu

Japonya'da yeni seri katil kabusu

02 Ekim 2016 Pazar - 18:15




Japonya’nın Yokohoma kentindeki Oguchi Hastanesinde oldukça tuhaf bir olay yaşandı.





İki yaşlı hastanın iki gün arayla aynı şekilde ölmesi hastane çalışanlarından birinin seri katil olabileceği ihtimalini ortaya çıkardı. Söz konusu hastanede 3 ay içinde 48 hastanın öldüğü belirtiliyor.

Independent gazetesinde yer alan habere göre ikisi de 88 yaşında olan Sozo Nishikawa  ve Nobuo Yamaki adlı iki hastanın iki gün arayla ölmesinin ardından yapılan otopside hastaların zehirlendikleri ortaya çıktı.  İki yaşlı hastanın ölümü son 3 ay içinde hastanede hayatını kaybeden 46 hastanın daha ölümü ile ilgili şüphe uyandırdı. Çalışanlar hastanede 48 kişinin ölümüne neden olacak kadar büyük bir enfeksiyonun olmasının imkansız olduğunu belirtti. Polis yaptığı inceleme sonunda şüphelinin tıbbi bilgiye sahip bir hastane çalışanı olma ihtimali üzerinde duruyor. Ayrıca iki hastanın 3 günlük tatilde, hastanede çalışan sayısının az olduğu bir dönemde hayatını kaybettiği, 3 gün boyunca da hastane kapısının geceleri kilitli ve korumalı olduğu da kaydedildi.

Yaklaşık iki ay önce Tokyo'da bir bakımevine pencereyi kırarak giren bir saldırgan 19 kişiyi öldürmüştü. Suç oranının düşük olduğu Japonya'da söz konusu cinayetler ülkede son yıllarda düzenlenen en kanlı olay olarak nitelendirilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap