SON DAKİKA



Haber > Dünya > İtfaiyenin hırsızlık anı kamerada!

İtfaiyenin hırsızlık anı kamerada!

27 Temmuz 2020 Pazartesi - 15:18




İngiltere'de sahibinin evde olmadığı sırada elektrikli ocağa atlayan köpek yangına sebep oldu. Çıkan yangına müdahale eden itfaiyecinin, 11 yaşındaki çocuğun Xbox oyun kumandasını çaldığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.





İngiltere'nin Birmingham kentinde, Worc Evesham'da yaşayan Kery Greenway, evde olmadığı sırada köpeği elektrikli ocağa atladı ve havluyu tutuşturdu. Evde çalan yangın alarmının ardından 12 itfaiyeci olaya müdahale etmek için eve geldi.

İtfaiyecilerden biri Greenway'in oğlu Harvey'ye ait 50 sterlinlik (Yaklaşık 450 lira) Xbox oyun kumandasını çalarken güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kerry Greenway, yangın nedeniyle büyük bir hasar meydana gelmediğini ifade ederek, "Yangının ardından Xbox'ın oyun kumandasını bulamadık. Güvenlik kamerasını kontrol ettiğimizde ise şoke eden gerçekle yüzleştik. Bu çok utanç verici bir şey ve itfaiyecilere güvenimi kaybettim" dedi.

İtfaiye sözcüsü, 27 yaşındaki Thomas Simpson'ın hırsızlıkla suçlandığını ve 21 Eylül'de mahkemeye çıkacağını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap