SON DAKİKA



Haber > Dünya > İsrailli ve Katarlı gençler Varşova'da kapıştı

İsrailli ve Katarlı gençler Varşova'da kapıştı

10 Eylül 2019 Salı - 17:06




Varşova'da eğitim için bulunan iki İsrailli genç Katarlı olduğunu iddia ettikleri grup tarafından darbedildi





Yurtdışında eğitim gören iki İsrailli genç cumartesi gecesi sabaha karşı Katarlı olduğu iddia edilen gençler tarafından darbedildi.

Polonya'nın başkenti Varşova'da yaşanan olay sonrası İsrailli gençlerden biri hastaneye kaldırıldı. Kırık burnu ve gözü tedaviye alındı.

Dışişleri Bakanlığı saldırıyı onayladı ve Varşova'daki İsrail konsolosunun olayı ele aldığını söyledi.

Rishon Lezion Management College'daki çalışmaları çerçevesinde Varşova'da bulunan Yotam Kashpizky ve birkaç arkadaşı şehirde bir gece klübünde bulunmuş ve Cumartesi sabahının ilk saatlerinde sabah saat 4 civarında mekandan ayrılmışlardı. Ayrıldıklarında bir grup genç Arap erkeğin kendilerine yaklaştığını ve İsrailli olup olmadıklarını sormaya başladığını söyledi.

Kashpizky, Kudüs Post'a, erkeklerin kendilerini Katarlı olarak tanımladığını " Özgür Filistin ”, “ Özgür Gazze” ve “ Kahrolsun İsrail ” diye bağırmaya başladıklarını ve ardındanr onlara saldırmaya başladıklarını söyledi.

İsrailli genç hem sokaktakilerin hem de gece kulübü güvenlik personelinin kendilerinee yardım etmek için hiçbir şey yapmadığını söyledi.


Kaynak: Kudüs Post

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap