SON DAKİKA



Haber > Dünya > İspanya ve İtalya'dan Türk halkına teşekkür

İspanya ve İtalya'dan Türk halkına teşekkür

01 Nisan 2020 Çarşamba - 21:26




Yeni tip corona virüsle mücadele kapsamında sağlık malzemesi ulaştırılan İspanyol ve İtalyan yetkililer, Türk halkına teşekkür etti





Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yeni tip koronavirüs  (Kovid-19) ile mücadele kapsamında sağlık malzemesi ulaştırılan İspanya'da  yetkililerin Türk halkına teşekkür ettiğini duyurdu.
MSB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İspanya Savunma  Bakanlığı Savunma Politikaları Genel Müdürü Tümgeneral Figuero, ülkemizden  gönderilen sağlık malzemeleri için 'Türk halkı İspanyol halkıyla dayanışma  gösterdi. Minnettarız, teşekkür ederim' dedi." ifadelerine yer verildi.
MSB, virüsle mücadele kapsamında kendi fabrika ve dikimevlerinde  üretilen çeşitli tipte maske, tulum ve anti-bakteriyel sıvıdan oluşan sağlık  malzemelerini bugün İspanya ve İtalya'ya TSK'ye ait uçakla ulaştırdı.
 
Di  Maio: Türk halkına teşekkür ediyoruz





TSK'nın yardım uçağını karşılamaya gelen İtalya Dışişleri Bakanı Di  Maio: “Bugünkü yardım bizim için çok önemli. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Dışişleri  Bakanı Çavuşoğlu’na ve Türk halkına dayanışması için teşekkür ediyoruz”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap