SON DAKİKA



Haber > Dünya > İspanya’da polis, yasağı delen 'dinozoru' evine gönderdi

İspanya’da polis, yasağı delen 'dinozoru' evine gönderdi

22 Mart 2020 Pazar - 18:25




Kovid-19 pandemisi nedeniyle gerekmedikçe sokağa çıkmanın yasak olduğu İspanya’nın Murcia bölgesinde dinozor kostümüyle çöp atmaya çıkan bir kişi, polis tarafından fark edilip evine gönderildi.





Dünyada en çok Kovid-19 vakasının görüldüğü ülkelerden birisi olan İspanya’nın güneydoğusundaki Murcia bölgesinde polis, gerekli durumlar dışında uygulanan sokağa çıkma yasağını ihlal eden ‘T-rex türü bir dinozorla’ karşılaştı.

Dinozor kostümü giymiş vatandaşa yaklaşan polis, çöp atmak için dışarı çıktığı cevabını aldı. Ardından polis, söz konusu vatandaşı evine geri dönmesi için yönlendirdi.

Murcia polisi: Hayvanlar, sadece sahiplerinin gözetiminde sokağa çıkabilirler

Murcia polisi söz konusu olayın görüntülerini paylaştığı Twitter mesajında, “Alarm halinde olduğumuz bu dönemde, hayvanlar sadece sahiplerinin gözetiminde sokağa çıkabilirler. Evcil hayvanlarınızın kendilerini rahatlatabilmeleri için yaptığınız yürüyüşleri kısa tutmaya özen gösterin” uyarısını yaptı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap