SON DAKİKA



Haber > Dünya > İslam düşmanı Trump'a kötü sürpriz!

İslam düşmanı Trump'a kötü sürpriz!

03 Ekim 2016 Pazartesi - 12:59




Amerika başkanlığı için Hillary Clinton ile yarışan Donald Trump, müslüman toplumuyla bir araya gelmek istedi. Ancak bu talep reddedildi.





Müslüman Organizasyonları Konseyi (USCMO) Genel Sekreteri Usame Cemal Amerikan başkanlığı için yarışan Donald Trump'ın Kurban Bayramı sırasında müslüman toplumuyla görüşme talebinin kabul görmediğini açıkladı.

MÜSLÜMANLAR GÖRÜŞMEDİ

İslam karşıtı konuşmalarıyla tepki çeken Donald Trump'ın Illinois eyaletindeki seçim kampanyasından sorumlu menajerinin, USCMO ile Kurban Bayramı'ndan önce irtibata geçtiğini  açıklayan Cemal, "Menajer, Chicago'da Toyota Park Stadyumu'nda yaklaşık 25 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen Kurban Bayramı kutlamaları sırasında Trump'ın Müslüman toplumuyla bir araya gelmek ve onlara hitap etmek istediğini aktardı. Trump'ın daha önce Müslümanlarla ilgili agresif değerlendirmeleri ve Müslümanlara karşı geliştirdiği seçim kampanyası göz önünde bulundurulduğunda, kendisinin bu konudaki pozisyonunu netleştirmeden talebi kabul edemeyeceğimizi bildirdik." dedi.

"ÜLKEYE SOKULMASIN" DEMİŞTİ

Donald Trump Aralık 2015'te Kaliforniya eyaletinde yaşanan saldırının ardından, ülkeye göçmen ya da turist olarak girmek isteyen Müslümanların geçici olarak engellenmesini istemiş bu açıklamalarıyla islam dünyasından büyük tepki görmüştü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap