SON DAKİKA



Haber > Dünya > Isırdığı çikolatadan jilet çıkan küçük kızın ağzı parçalandı

Isırdığı çikolatadan jilet çıkan küçük kızın ağzı parçalandı

08 Kasım 2021 Pazartesi - 13:56




8 yaşında bir kız çocuğu elindeki çikolatayı ısırınca ağzı parçalandı. Polis çikolata paketinin içinde bir jilet bulunduğunu belirledi.





Isırdığı çikolatanın içindeki kesici cisim nedeni ile ağzı zarar gören küçük kızın annesi durumu polise bildirdi. Polis benzer olayların çoğalmaması için soruşturma açtı.

Cadılar Bayramı nedeni ile çocukların yoğunlukta şeker ve çikolata tükettiği ABD'de bir çocuğun ağzının parçalanması özellikle olayın yaşandığı Florida eyaletinde büyük panik yarattı. 

Polis ihbarın ardından jilet çıkan şekerleme firmasının markasını paylaşarak vatandaşlarını uyardı ve hemen soruşturma başlattı.

Polis yaptığı araştırmada kesici maddenin markalı ürünün içine sonradan yerleştirilmiş olabileceği konusu üzerine yoğunlaştı. Milyonlarca çocuğun kilolarca çikolata ve şeker tükettiği şu günlerde yaşanan vahim olay infial yarattı.

Riverview bölgesindeki Panther Trace'da yaşanan olaya neden olan çikolata ise 100 Grand markasını taşıyan ve çocuklar için çoklu paketlerde üretilen bir mini çikolata türü.  Bu marka çikolata ambalaj kolaylığı nedeni ile tüm ülkede yoğunlukla tüketiliyor. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap