SON DAKİKA



Haber > Dünya > IŞİD'in sniper'ları öldürüldü

IŞİD'in sniper'ları öldürüldü

25 Haziran 2015 Perşembe - 10:48




Ülkenin kuzeyinde IŞİD ile çatışmalara devam eden Irak güvenlik güçleri Beyci'de düzenlediği operasyonda, örgütün 3 kadın keskin nişancısını öldürdü.





Irak güvenlik güçlerinin, ülkenin kuzeyindeki Salahaddin vilayetine bağlı Beyci kentinde IŞİD militanı yabancı 3 kadın keskin nişancıyı öldürdüğü bildirildi.Irak Federal Polisi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kuzey Bağdat Tugayı'nın, Beyci'de düzenlediği bir operasyonda Çin, Afganistan ve Hindistan uyruklu IŞİD militanı yabancı 3 kadın keskin nişancıyı etkisiz hale getirdiği belirtildi.IŞİD'in 10 Haziran 2014'te Musul'u ve ardından diğer bazı bölgeleri ele geçirmesiyle başlayan çatışmalar ülkenin çeşitli kentlerinde devam ediyor. Irak ordusuyla Peşmerge güçleri, IŞİD'in elindeki bölgeleri geri almak için operasyonlar düzenliyor. ABD'nin öncülüğündeki koalisyon güçleri de Irak ordusuna havadan destek veriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap