SON DAKİKA



Haber > Dünya > IŞID için Türkiye’ye geldi

IŞID için Türkiye’ye geldi

04 Haziran 2015 Perşembe - 16:45




Rusya Dışişleri Bakanlığı, Moskova'nın kaybolan Moskova Devlet Üniversitesi (MGU) öğrencisi Varvara Karaulova'nın hızlı bir şekilde yerinin tespit edi





Yapılan açıklamalara göre Karaulova'nın Türkiye'ye oradan da IŞİD'e dahil olmak için Suriye'ye gitmeyi planlandığı düşünülüyor. Rusya Dışişleri Bakanlığı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Rus vatandaşının 27 Mayıs'ta ülke topraklarına giriş yaptığını resmi olarak tespit ettiğini ve şu anda Türk kolluk kuvvetlerinin Karaulova'nın yerinin tespit edilmesi amacıyla arama çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi. Yapılan açıklamalarda, "Rusya Dışişleri Bakanlığı Türk kolluk kuvvetleriyle temas halinde ve Rus vatandaşı Karaulova'nın yerinin en hızlı şekilde tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor" denildi. Daha önce, MGU öğrencisinin ailesinden gizli bir şekilde pasaport çıkartırıp 27 Mayıs'ta okula gitmek yerine İstanbul'a gittiği açıklanmıştı. Aynı gün akşam saatlerinde Karaulova annesine köpeğini gezdirmesini rica ettiği bir kısa mesaj gönderdi ve daha sonra kendisinden haber alınamadı.Varvara Karaulova'nın babası kızı Pavel Karaulova'nın bulunması için İstanbul'a geldi ve resmi başvuruda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap