SON DAKİKA



Haber > Dünya > İşgal planı ifşa oldu! Yunanistan ve PKK/PYD Türkiye'yi işgal edecekti

İşgal planı ifşa oldu! Yunanistan ve PKK/PYD Türkiye'yi işgal edecekti

15 Eylül 2021 Çarşamba - 10:38




Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Türkiye'yi işgal planını ifşa etti. Yaycı, "15 Temmuz başarılı olsaydı batıdan Yunanistan, güneyden PKK/PYD/DAEŞ Türkiye'yi işgal edecekti." dedi.





Mavi Vatan'ın mimarlarından Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, Türkiye'yi işgal planını ifşa etti. Cihat Yaycı: 15 Temmuz başarılı olsaydı Türkiye işgal edilecekti." dedi.

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı,  katıldığı bir programda Türkiye- Yunanistan ilişkilerini değerlendirdi. Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, 15 Temmuz'un 'Türkiye'nin batı tarafından parçalanması stratejisinin hayata geçirilmesi' olduğunu söyledi.

15 Temmuz'un 'Türkiye'nin Arap Baharı' olarak planlandığını söyleyen Yaycı, "15 Temmuz başarılı olsaydı batıdan Yunanistan, güneyden PKK/PYD ve DAEŞ, Türkiye'yi işgal edecekti" ifadelerini kullandı.

Cihat Yaycı şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz başarılı olsaydı Türkiye'de bir iç karışıklık olacaktı. PYD ve DAEŞ, aşağıdan gelecekti, Yunanistan da batıdan gelecekti. Sanmasınlar ki Türkiye'de bir darbe olup yeni bir düzen gelecekti. Türkiye'de hesaplanan şey bir iç karışıklık ve Türkiye'nin batı tarafından parçalanması stratejisinin hayata geçirilmesiydi"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap