SON DAKİKA



Haber > Dünya > İsco'nun kız arkadaşı Sara Salamo çirkin mesajları ifşa ettti

İsco'nun kız arkadaşı Sara Salamo çirkin mesajları ifşa ettti

09 Kasım 2020 Pazartesi - 15:50




Real Madridli futbolcu İsco'nun kız arkadaşı Sara Salamo, sevgilisinin gösterdiği kötü performanstan dolayı kendisine atılan çirkin mesajları ifşa etti.





La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid deplasmanda çok ağır bir yenilgi aldı. Valencia karşısında 1-0 öne de geçen Los Galacticos, arka arkaya gelen golleri engelleyemeyince sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Real Madrid taraftarları maç sonrası sosyal medyada başta teknik direktör Zinedine Zidane olmak üzere tüm futbolcuları yerden yere vurdu.

TEK TEK İFŞA ETTİ

Tepkilerden nasibini alan bir diğer isim de İspanyol yıldız Isco oldu. Hatta taraftarlar Isco'nun kız arkadaşına da çirkin mesajlar gönderdi.

 "İSPANYA'DA MAÇOLUK YOK"

Yıldız futbolcunun kötü performans göstermesiyle suçlanan Sara Salamo, atılan mesajları sosyal medyasından paylaştı. Salamo, kullanıcı isimlerini ve ağır hakaret içeren mesajları "İspanya'da maçoluk yok" yazarak ifşa etti.

"NE KADAR DAR KAFALILAR"

Sara Salamo'ya destek veren aktris Ana Milan da "Ne kadar iğrenç. Bu insanlar zavallı. Ne kadar dar kafalılar. Yanındayım Sara" yazdı. Isco'nun kız arkadaşı daha önce de sosyal medyadan çok hakarete uğramış ancak sessizliğini sürdürmüştü. Salamo 3 gün önce de Isco'yu kendisi gibi vegan bir diyete başlatmakla suçlayan Pipi Estrada ile tartışmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap