SON DAKİKA



Haber > Dünya > İş çıkışı gittiği eğlence yüzünden hayatı karardı… Çalıştığı firmaya 200 bin sterlinlik dava açtı!

İş çıkışı gittiği eğlence yüzünden hayatı karardı… Çalıştığı firmaya 200 bin sterlinlik dava açtı!

22 Ağustos 2022 Pazartesi - 17:38




İngiltere’de yaşanan korkunç olay gazete manşetlerine de taşınan bir davanın konusu oldu. İş arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği yerde feci bir kaza geçiren genç adam çalıştığı firmaya yüklü bir tazminat davası açtı.





28 yaşındaki vergi denetçisi, iş gecesinde patronu tarafından düzenlenen 'aşırı' bar golf içkisi sonrasında sarhoşken düştükten ve ciddi kafa travması geçirdikten sonra firmaya 200.000 sterlinlik dava açtı

28 yaşındaki Michael Brockie, vergi dairesinde denetçi olarak çalışıyordu. İngiltere^nin Reading şehrinde yaşayan genç 2019 yılında hayatını altüst eden bir kaza geçirdi.

Michael, o akşam iş çıkışı, patronu tarafından düzenlenen ve kendisinin de davetli olduğu bir eğlenceye katılmak üzere iş yerinden çıktı. İş çıkışı gittiği eğlence yüzünden hayatı karardı… Çalıştığı firmaya 200 bin sterlinlik dava açtı
Kazadan sonra komaya giren gencin tedavisi aylarca sürdü

EĞLENCE GECESİ KORKUNÇ ŞEKİLDE SONLANDI

Bir barda düzenlenen eğlenceli toplaşmanın bir kâbusa döneceğinden ise henüz kimsenin haberi yoktu.


Eğlencede içkiyi fazla kaçıran Michael Brockie bulundukları mekândan çıktıktan sonra dengesini kaybetti ve kendini bir anda yerde buldu.

Genç adam kafasını kaldırıma çarpmış ve çok ağır şekilde yaralanmıştı.

Uzun bir tedavi süreci sonucunda hayatı kurtulan adamın kafatasının bir kısmı çıkarılmak zorunda kaldı ve Michael Brockie, hayatına başında dışarıdan görünen, ciddi bir deformasyonla devam etmek zorunda kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap