SON DAKİKA



Haber > Dünya > İran'da yeni rekor! Son 24 saatte 459 kişi hayatını kaybetti

İran'da yeni rekor! Son 24 saatte 459 kişi hayatını kaybetti

08 Kasım 2020 Pazar - 16:58




İran'da yeni tip koronavirüs salgınında son 24 saatte 459 kişi hayatını kaybederken bu rakam salgın başından beri yakalanan en yüksek günlük ölüm sayısı olarak kaydedildi.





İran Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Sima Sadat Lari, ülkedeki yeni tip koronavirüs salgınına yönelik son istatistikleri paylaştı. Son 24 saatte 9 bin 236 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirten Lari, 459 kişinin de hayatını kaybettiğini ifade etti. Lari, son verilerle birlikte ülkede tespit edilen toplam vaka sayısının 682 bin 486'ya, hayatını kaybedenlerin sayısının ise 38 bin 291'e ulaştığını açıkladı. İran'da son 24 saatte kaydedilen 459 ölü sayısı ile günlük ölüm sayısında rekor seviyeye ulaşıldı.

Sözcü Lari, Tahran, İsfahan, Kum, Doğu Azerbaycan, Güney Horasan, Semnan, Gazvin, Loristan, Erdebil, Huzistan, Kirmanşah, Kohgiluye ve Buyer Ahmed, Gilan, Buşehr, Zencan, İlam, Rezevi Horasan, Mazenderan, Çaharmahal ve Bahtiyari, Elburz, Batı Azerbaycan, Merkezi, Kirman, Kuzey Horasan, Hamedan, Yezd ve Kürdistan eyaletlerinin kırmızı bölgeler olduğunu belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap