SON DAKİKA



Haber > Dünya > İran dünyaya rezil oldu!

İran dünyaya rezil oldu!

09 Ekim 2016 Pazar - 12:02




Almanya Çevre Bakanı ile İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı arasında gerçekleşen görüşmede iki ismin el sıkışmasına İran devlet televizyonu ateş püskürdü.





Çünkü televizyon kanalını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ebtekar’ın bir erkekle el sıkışması çok kızdırmıştı. Ancak Alman Bakan aslında bir erkek değil kadındı…

 Alman medyasında yer alan habere göre İran devlet televizyonu IRIB kendi kendini rezil etti. Almanya Çevre Bakanı Barbara Hendricks ile İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume Ebtekar’ın görüşme sırasında el sıkıştığı fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı.

 Olayın hemen ardından İran devlet televizyonu “Ebtekar bir erkekle el sıkıştı” diyerek ortalığı ayağa kaldırdı. Çünkü televizyonun bilmediği çok önemli bir ayrıntı vardı. Kısa saçlı ve pantalon giymiş olan Alman Çevre Bakanı bir erkek değil kadındı. Dünyaya rezil olan İran devlet kanalından olayla ilgili bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap