SON DAKİKA



Haber > Dünya > İran’da düşen yolcu uçağının patlama görüntüleri ortaya çıktı

İran’da düşen yolcu uçağının patlama görüntüleri ortaya çıktı

09 Ocak 2020 Perşembe - 14:18




İran’ın başkenti Tahran’da Ukrayna Havayolları’na ait yolcu uçağının yere çakılmasından sonra meydana gelen patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.





İran’ın başkenti Tahran’da 176 kişinin bulunduğu yolcu uçağı yere çakıldıktan sonra patlama meydana geldi. Patlama anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Tahran’da dün İmam Hümeyni Havalimanı’ndan Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gitmek üzere havalanan Boeing 737 tipi yolcu uçağı, havalandıktan kısa bir süre sonra düşmüş, uçakta bulunan 167 yolcu ve 9 mürettebat hayatını kaybetmişti. İran devlet televizyonu uçağın teknik arıza nedeniyle düştüğünü duyurmuştu.

Ukrayna'dan yeni açıklama: 4 olasılık var

İran'ın başkenti Tahran'da dün düşen ve 176 kişinin hayatını kaybettiği yolcu uçağıyla ilgili Ukrayna'dan yeni açıklama yapıldı.

Ukrayna Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Oleksiy Danilov, Ukrayna Hava Yolları'na ait uçağın düşme nedeniyle ilgili dört olasılık üzerinde durduklarını söyledi. Uçağa füze ya da başka bir cismin çarpma ihtimalini değerlendirdiklerini belirten Ukraynalı yetkili, motor arızası ve terörist saldırı ihtimallerinin de incelendiğini kaydetti. Danilov, olayla ilgili İranlı yetkililerle temas halinde olduklarını da belirtti. 


Ukrayna, uçağın düştüğü yerde incelemelerde bulunması için 45 kişilik bir uzman ekibini İran'a göndermişti. 

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, uçağın düşme nedeniyle ilgili 'spekülasyonlara kapılmama' çağrısı yapmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap