SON DAKİKA



Haber > Dünya > İran Amerikan Gemisi Batırdı

İran Amerikan Gemisi Batırdı

25 Şubat 2015 Çarşamba - 17:19




Tüm dünya İran basınının haberi ile bir anda alarma geçti. İran dünya basını ile paylaştığı görüntüde Amerikan gemisi batırışını gösterdi ancak olayın





Tüm dünya muhtemel savaş senaryolarını tartışırken, İran Devrim Muhafızları Ordusu başlattığı askeri tatbikatta Amerikan uçak gemisi onlarca füzenin isabetiyle batırdı. Çok kısa sürede tüm dünyaya yayılan haber kısa süreli panik yaşatırken, İran Devrim Muhafızlar Ordusunun vurduğu o geminin maket olduğu ortaya çıktı.

İran için büyük önem taşıyan Hürmüz Boğazı ve Basra Körfezi'nde askeri tatbikat gerçekleştirildi. İran'ın gerçekleştirdiği bu tatbikata "Yüce Peygamber 9 " adı verilirken operasyona gerçeğinden ayırt edilmesi zor olan Amerikan uçak gemisinin vurulma görüntüleri damga vurdu.

İlk olarak karadan atılan bir akıllı füze ile vurulan Amerikan uçak gemisi ardından denizde yer alan askeri birlikler tarafından füze yağmuruna tutuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap