SON DAKİKA



Haber > Dünya > İniş takımlarına saklanarak ABD'ye uçtu! Dünya şokta

İniş takımlarına saklanarak ABD'ye uçtu! Dünya şokta

28 Kasım 2021 Pazar - 16:54




Yolcu uçağı Miami'ye ulaştığında iniş takımlarının bulunduğu bölgede bir kaçak yolcu tespit edildi. Yayınlanan sosyal medya görüntülerinde, korkusu yüzüne yansıyan erkek yolcuya su verildiği ve sedyeye konulmadan önce onlarca polisin uçağın etrafına toplandığı görüldü.





Amerikan Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, Miami'ye gitmek üzere kalkış yaptığında hiç kimse 1182 sefer sayılı uçuşun dünya gündemine geleceğini tahmin edemezdi. Orta Amerika ülkesi Guatemala'nın başkenti Guatamela City'den havalanan uçak, iki saat 50 dakikalık bir uçuşun ardından yerel saatle sabah 10.06'da Miami'ye iniş yaptı.

Cumartesi günü piste teker koyan uluslararası yolcu uçağının iniş takımlarında saklanan bir yolcu vardı. Havalimanı çalışanları iniş takımlarının arasından çıkan adamı görünce şoka uğradı.

Yayınlanan sosyal medya görüntülerinde, havalimanında yere oturan erkek yolcuya su verildiği ve sedyeye konulmadan önce onlarca polisin uçağın etrafına toplandığı görüldü.

Sağ salim Miami'ye ulaşmayı başaran yolcunun şaşkınlığı ve korkusu yüzüne yansıdı. Yaşananları görüntüleyen havalimanı çalışanının ismi ise açıklanmadı.

ABD polisi hastaneye kaldırılan kaçak yolcunun tedavisi bittikten sonra gözaltına alınacağı bilgisini verdi. Miami Herald, olaydan havalimanı ya da diğer uçuşların etkilenmediğini yazdı.

1947 yılından bu yana tutulan istatistiklere göre, şimdiye kadar 129 kişi iniş takımları veya diğer bölmelere saklanarak uçmayı denedi. Bunlardan 100'ü uçuş sırasında hayatını kaybetti veya yaralandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap