SON DAKİKA



Haber > Dünya > İngiltere'yi sallayan olay! Başbakan Johnson yasak aşkı ortaya çıktı

İngiltere'yi sallayan olay! Başbakan Johnson yasak aşkı ortaya çıktı

29 Mart 2021 Pazartesi - 09:27




İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın teknoloji danışmanı ABD asıllı Jennifer Arcuri yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.





İngiltere Başbakanı Boris Johnson (56), Londra Belediye Başkanı olduğu dönemde eşine ihanetle suçlanmıştı. Teknoloji danışmanı ABD asıllı Jennifer Arcuri (35) ile birlikte olduğu iddia ediliyordu. Hatta Johnson’ın meclis bütçesinden Arcuri’ye 126 bin Sterlin aktardığı ortaya çıkmıştı. Bu iddiaların üstü kapatılmıştı. Ancak Arcuri, Sunday Mirror gazetesine verdiği röportajla bu aşkı ilk kez doğruladı. Arcuri, 2012-2016 arasında haftada bir birlikte olduklarını açıkladı. Arcuri, 2011’de Johnson’ın seçim kampanyası ekibine girmesiyle aralarında başlayan yakınlığı ‘aşk’ olarak tanımladı.
 
“Ama aramızdaki hem fiziksel hem de zihinsel bir çekimdi” dedi. Arcuri, ilk kez 2012’de Londra Paralimpik Oyunları’nın açılışından önce kendi evinde buluştuklarını ve sonra tutkuyla bağlandıklarını söyledi. “Hatta o gün benden ayrılıp açılışa gitmek istemedi. Onu zorla ikna ettim” dedi. Johnson, o yıllarda dört çocuğunun annesi Marina Wheeler ile evliydi. Arcuri, 2016’daki ayrılık nedenlerini ise “Boris’in yedek planıydım. Öncelik listesinde 747 bininci sırada olmak istemedim” diye açıkladı.
 
Johnson, bu aşkla ilgili iddiaları ne kabul ediyor ne de reddediyor. Johnson, yine seçim ekibinden Carrie Symonds ile birlikteliği ortaya çıkınca Wheeler’dan 2018’de boşanmıştı.
 
FIRST LADY TEMİZLİĞİ
 
İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın hayat arkadaşı first lady Carrie Symonds’ın (32) Muhafazakar Parti’de görevli kadınları hedef aldığı iddia edildi. Buna göre Johnson’ın siyasi danışmanı Ellie Lyons, ‘fazla gösterişli’ olduğu gerekçesiyle baskı gördüğünü iddia edip partiden ayrıldı. Kabine Sekreteri olmaya hazırlanan Antonia Romeo ise Symonds’ı kendisi hakkında cinsel dedikodular türetmekle suçladı. Resmi konutun dekorasyon giderleri konusunda Symonds ile ters düşen Kabine Sektereri Yardımcısı Helen MacNamara da istifa etti. Siyasi danışman Harriet Smith de seyahat masraflarını partiye ödetmekle suçlandı. Smith, Symonds yüzünden itibarı sarsıldığı için istifa etmek zorunda kaldı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap