SON DAKİKA



Haber > Dünya > İki uçak havada çarpıştı

İki uçak havada çarpıştı

17 Ağustos 2015 Pazartesi - 13:26




ABD’nin San Diego kentinde iki küçük uçağın kentte bulunan Brown Field Havalimanı'na iniş yaptığı sırada çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.





ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Diego kentinde iki küçük uçak kentte bulunan Brown Field Havalimanına iniş yaptıkları sırada havada çarpıştı. Federal Havacılık Dairesi Sözcüsü Ian Geegor, çift motorlu Sabreliner tipi uçak ile tek motorlu Cessna 172 tipi uçağın çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonucunda en az 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. ABD’li yetkili Nick Schuler ise 4 kişinin hayatını kaybettiğini ifade ederek, “Daha fazla da olabilirdi” dedi. Schuler, ekiplerin bölgeye geldiklerinde uçaklara ait çok sayıda parça ile karşılaştıklarını belirterek, uçağa ait parçaların bölgeye dağıldığını da sözlerine ekledi.Yetkililer konuyla ilgili açıklamalarında, kazada hayatını kaybedenlerin isimlerini açıklamazken, Federal Havacılık Dairesi ve ABD Ulusal Ulaştırma Emniyet Dairesi'nin kazayla ilgili soruşturma başlatacağı vurgulandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap