SON DAKİKA



Haber > Dünya > Hindistan'da Müslümanlara yönelik şiddet! Kemerle dövdüler

Hindistan'da Müslümanlara yönelik şiddet! Kemerle dövdüler

06 Eylül 2021 Pazartesi - 15:26




Aşırı Hindu milliyetçileri Hindutva'lar ülkedeki Müslümanlara adeta yaşama hakkı tanımıyor. Müslümanları kemerle döven Hindutvalar, mezarlara bile saygısı kalmadı.





Müslümanların zulüm altında yaşadığı Hindistan'da aşırı milliyetçi Hindutva'lar şiddeti körüklüyor. Yakaladıkları bir Müslümanı yere yatırarak kemerle acımasızca döven Hindutvalar mezarlara bile akıl almaz bir şekilde saldırdı.

KEMERLE ACIMASIZCA DÖVDÜLER

Hindutva haydutları Hindistan'ın Madhya Pradesh kentinde bir Müslüman linç etti. Hindutvalar müslüman adamı kemerle döverek işkence yaparken, etrafından geçenlerin hiçbir şey olmamış gibi izlemeleri Hindistan'da Müslümanlara yönelik tutumu gözler önüne serdi.

Hindistan'da polis tarafından adeta gizli bir desteğe sahip olan Hindutvalar, Müslümanlara yaptıkları zulümleri rahatlıkla kameralara kaydediyor ve sosyal medyada paylaşıyor.

 

MEZARLARA BİLE SAYGILARI KALMADI


Hindutva radikalleri Hindistan'ın Nathan kentinde bir Müslüman mezarlığına saygısızlık yaptı. Kazma ve küreklerle mezarı yıkarken görüntülendi. Gerekçe olarak ise mezarın yasadışı olarak yapıldığı gösterildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap