SON DAKİKA



Haber > Dünya > Her şey Papa'nın şapkası içindi

Her şey Papa'nın şapkası içindi

21 Ekim 2021 Perşembe - 13:41




Bütün gözler Papa Francis'in üzerindeydi. 10 yaşındaki küçük çocuğun ilgisiyse Papa'nın şapkasındaydı. Peki, Papa şapkasını kaptırdı mı? İşte yanıtı...





Papa Francis, her hafta olduğu gibi bu hafta da dua etmek için sahneydi. Ancak Vatikan'da bu sefer sahnenin yıldızı o değil, sahneye fırlayan bu çocuk oldu.

Papa Francis, mikrofonu almak için rahibin duasını bitirmesini bekliyordu. O sırada 10 yaşında bir çocuk sahneye fırladı. Bütün ilgisi papanın üzerindeydi. Dua eden rahibi bile Papa'nın yanına götürdü. Papa Francis'in ellerini tuttu. Küçük çocuk yerinde duramıyordu. Papa'nın şapkasını istedi. Şapkayı alana kadar sahneden inmeye niyeti yoktu. Papa kafasındaki şapkayı vermedi ama çocuğu da kıramadı. Onun için hemen başka bir şapka getirtti. 10 yaşındaki çocuk şapkayı alınca sahneden ayrıldı.

Yaşananların ardından Papa, çocukların özgürlüklerini ve içlerinden geleni yapmalarını övdü. Papa şapka verdiği çocuğun zihinsel engelli olduğunu söyledi. Onun için dua etmeyi eksik etmedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap