SON DAKİKA



Haber > Dünya > Havada dehşet! Devasa kuş kokpit camından içeri girdi

Havada dehşet! Devasa kuş kokpit camından içeri girdi

15 Haziran 2023 Perşembe - 12:35




Ekvadorlu bir pilotun uçağına kokpit camından giren kuş havada dehşeti yaşattı. İçerisinin kan gölüne döndüğü gelişmede pilotun tavrı ise sosyal medyada viral oldu.





Sosyal medyada Ekvadorlu bir pilot tarafından paylaşılan video kısa sürede viral oldu. Söz konusu gelişmeyi ise İngiliz basını ön sıralardan okuyucularına sundu. Ariel Valiente isimli pilot, devasa bir kuşun ön camdan kokpitine çarpması ve onu kanlar içinde bırakmasının ardından hemen kameraya sarıldı.

  Havada dehşet Devasa kuş kokpit camından içeri girdi

 

Görüntülerde Valiente'nin yüzünün ve uçağın içinin kanlarla dolduğunu gözler önüne serdi. Valiente ise o anlarda soğukkanlılığını koruyarak uçağı uçurmaya devam etti. Havacılık yetkilileri, olay anında uçağın irtifasını ve izlediği rotayı henüz belirleyemedi. Kuş ise çarpma anından sonra dakikalarca hayatta kaldı ancak, darbenin etkisiyle oracıkta hayatını kaybetti.

 


Havada dehşet Devasa kuş kokpit camından içeri girdi

 

NİSAN AYINDA BENZERİ YAŞANDI

Geçtiğimiz Nisan ayında ise bir yolcu uçağı pilotu, motorlardan birine bir kuş uçtuktan sonra acil iniş yapmak zorunda kaldı. Kolombiya'da meydana gelen gelişme yolcuların kamerasında da yansıdı. Söz konusu görüntülerde uçağın motorunun alev aldığı görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap