SON DAKİKA



Haber > Dünya > Harvey Weinstein corona virüsü yendi

Harvey Weinstein corona virüsü yendi

11 Nisan 2020 Cumartesi - 14:35




Tecavüz ve cinsel saldırı suçlarından 23 yıl hapis cezası alan Hollywood'un ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein'in geçtiğimiz haftalarda corona virüs testi pozitif çıkmıştı. Hastalığı yenen Weinstein'in sağlığına kavuştuğu öğrenildi.





23 yıllık hapis cezası açıklandıktan sonra Riker Adası Cezavi'ne gönderilen Harvey Weinstein, geçtiğimiz haftalarda tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüse yakalanmıştı. Cezaevinde bulunduğu sırada corona virüs testi pozitif çıkan 68 yaşındaki yapımcı iyileşti.

Daily Mail'e konuşan Weinstein'ın bir yakını; yapımcının hala hayatta kalmasını şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi. Kaynak, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Test sonucu pozitif çıktıktan sonra onunla temasa geçemedik. Çünkü tecrit edildi ve karantinaya alındı. Ateşi ve öksürüğü vardı. Normalde de çok sağlıklı değildi. Dürüst olmak gerekirse çok endişeliydim. Bunu atlattığına inanamıyorum. Kesinlikle corona virüsün onun sonu olacağını düşünüyordum."

New York’taki Rikers Adası’nda bulunan cezaevinde sadece iki gün kalan Weinstein, buradan maksimum güvenlikli Wende Islah Evi'ne gönderilmişti.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap