SON DAKİKA



Haber > Dünya > Hamile kadının karnını kesip bebeğini çaldılar!

Hamile kadının karnını kesip bebeğini çaldılar!

19 Mart 2015 Perşembe - 13:51




ABD'de hamile bir kadının karnı vahşice kesilerek bebeği çalındı. Saldırı sonrası bebek yaşamını yitirdi. Karnı kesilen anne ise yaşam mücadelesi veri





ABD'nin Colorado eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Longmont kasabasında yaşayan 26 yaşında yedi aylık hamile bir kadın, ilan sitesi 'Craiglist'te gördüğü bebek elbiselerini satın almak için bir eve gitti. Polisin açıklamasına göre söz konusu evde yaşayan 34 yaşındaki kadın, hamile kadının karnını yarıp bebeğini aldı.

BEBEK ÖLDÜ, ANNE ZOR KURTULDU

Saldırgan, anne karnından bebeği aldıktan sonra kaçarken, karnı yarılarak bebeği çalınan anne ise, 911'den istenen yardım sonrası hastaneye kaldırıldı. Talihsiz kadın hastanede yaşam mücadelesi verirken, bebeğin hayatını kaybettiği belirtildi.

"DÜŞÜK YAPTIM"

ABD polisi, saldırganı da kadının ameliyat edildiği hastanede gözaltına aldı. Saldırgan birinci dereceden cinayete teşebbüsten yargılanacak. Saldırganın bebeği hastaneye götürerek, düşük yaptığını iddia ettiği ifade edildi.
ABD polisi saldırının nedeni hakkında ise henüz bir açıklama yapmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap