SON DAKİKA



Haber > Dünya > HAMAS’ın Gazze’deki başarısı dünyada kelebek etkisi yaptı!

HAMAS’ın Gazze’deki başarısı dünyada kelebek etkisi yaptı!

18 Ocak 2024 Perşembe - 15:05




Gazze’de köşeye sıkışan terörist İsrail, HAMAS’a karşı kaybettiği savaşın detaylarının gün yüzüne çıkmaması için Ortadoğu’yu kana bulamak istiyor.





Bu bağlamda geçtiğimiz haftalarda Amerika ve İsrail ciddi bir hesaplaşma sürecine girince hem terör saldırıları hem de pedofili dosyaları ile dünya gündemini sarsılmıştı. CIA ve MOSSAD arasında yaşanan savaşın detayları netleşirken Amerika ve İsrail’in oturduğu pazarlık masasından çıkan kararlar netleşmeye başlıyor.

Terörist İsrail, Gazze’de köşeye sıkışınca savaşın Ortadoğu’ya yayılması için büyük bir mücadele vermeye başladı. İran’da 103 kişinin öldüğü iki terör saldırısı, HAMAS’ın ikinci lideri konumunda olan Salih El Aruri’ye yönelik Lübnan’da gerçekleşen suikast ve Şam’ın bombalanması gibi birçok olayın peş peşe meydana gelmesi işgalci İsrail’in savaşı büyütme planlarının başlangıcıydı. Ancak Amerika ve İngiltere’nin Ortadoğu çıkarlarına ters düşen bu plana onay vermemesi MOSSAD’ın pedofili dosyasını dünya kamuoyuna servis etmesine neden oldu. İsrail’e karşı pedofili misillemesi yapan CIA, New York’ta sinagog tünellerini deşifre etmesiyle devam eden süreçte taraflar pazarlık masasına oturdu. Amerika Dışişleri Bakanı Blinken’ın Ortadoğu’da başlattığı diplomasi trafiği de bu pazarlıkların hızla sürdüğünü gösteriyor. Öte Yandan Amerika’nın gemi ticareti güvenliği bahanesiyle yemeni bombalaması İsrail’in masada elinin güçlü olduğuna işaret ediyor…

CIA VE MOSSAD SAVAŞI: PEDOFİLİ ADASI VE SİNAGOG TÜNELLERİ

HAMAS’ın gücü Batı’nın en kirli suçlarından olan pedofili dosyasının tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Pizza Gate, Wikileaks ve Vatikan’ın çocuk istismarı siciliyle geçmişte birçok kez dünya gündemine düşen pedofili dosyası İsrail, Gazze’de köşeye sıkışmasıyla birlikte bir kez daha açıldı. CIA ve MOSSAD arasında yaşanan savaşta pedofili deşifrelerine yönelik ilk kurşunu İsrail tarafı attı. MOSSAD ajanı olan Jeffrey Epstein’in kurduğu pedofili adasının detaylarının paylaşıldığı dosyada, aralarında Donald Trump ve Bill Clinton gibi Amerika’nın önemli siyasetçinin adının yer aldığı bilgiler dünya basınına servis edildi. CIA’dan da hemen karşılık geldi ve New York’taki Yahudilerin pedofili için kullandığı sinagog tünelleri ifşa edildi. Çocuk kıyafetleri ve kanlı yatakların çıktığı tünellerin fotoğrafları da aynı şekilde dünya basınında geniş yer buldu.

PAZARLIK MASASI KURULDU, SONUÇLAR BEKLENİYOR


İsrail’in kanlı planı kapsamında İran’da 103 kişinin öldüğü iki terör saldırısı, HAMAS’ın ikinci lideri konumunda olan Salih El Aruri’ye yönelik Lübnan’da gerçekleşen suikast ve Şam’ın bombalanması gibi birçok olayın art arda yaşanması akıllara, ‘Savaş Ortadoğu’ya mı yayılacak?’ sorusunu getirdi. Amerika ve İngiltere’nin bölgeye yönelik çıkarlarına uymayan İsrail’in savaş planı engellenmek istendi. CIA ve MOSSAD üzerinden karşılıklı pedofili suçlamalarıyla hesaplaşan İsrail ve Amerika, sonuç olarak pazarlık masasına oturdu. Gazze’de artık ağır bir şekilde yenilmeye başlayan Siyonist rejimin pazarlık sürecinde neler yapacağı bilinmez ancak Amerika’nın Yemen’i bombalaması İsrail’in elinin güçlü olduğuna işaret ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap