SON DAKİKA



Haber > Dünya > Hamaney: Süleymani’nin katili Trump bedelini ödeyecek

Hamaney: Süleymani’nin katili Trump bedelini ödeyecek

01 Ocak 2022 Cumartesi - 16:31




İran'ın dini lideri ABD'nin insansız hava aracından fırlattığı füzelerle vurduğu Kasım Süleymani'nin ailesiyle görüşmesinde bir kez daha intikam sözü verdi.





İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin yaklaşan ikinci ölüm yıldönümü öncesinde, başkent Tahran’da Süleymani’nin ailesiyle görüştü.

İran’a düşman olanların Süleymani isminden korktuğunu savunan Hamaney, “Başta Trump olmak üzere Süleymani’nin katilleri bu dünyada cinayetlerinin bedelini ödeyecekler. Ardından tarihin çöplüğünde unutulacaklar” dedi.

Kasım Süleymani’nin bölgede direnişin sembolü olduğunu belirten Hamaney, “Düşman artık Suriye’de umutlu değil. Irak ve Yemen’de direniş güçlenerek devam ediyor. Bölgede direniş cephesi artık daha gelişmiş ve saha daha umutlu” ifadelerini kullandı.

İran Devrim Muhafızları eski Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani, Irak'ın başkenti Bağdat'ta 3 Ocak 2020’de ABD'nin hava saldırısında hayatını kaybetmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap