SON DAKİKA



Haber > Dünya > Haiti'de 8 Türk vatandaşı kaçırıldı

Haiti'de 8 Türk vatandaşı kaçırıldı

09 Mayıs 2022 Pazartesi - 19:24




Diplomatik kaynaklar geçtiğimiz gün Dominik Cumhuriyeti’nden Haiti’ye seyahat etmekte olan 8 Türk vatandaşının kaçırıldığını duyurdu.





Diplomatik kaynaklar geçtiğimiz gün Dominik Cumhuriyeti’nden Haiti’ye seyahat etmekte olan ve 8 Türk vatandaşımızın da içinde bulunduğu bir yolcu otobüsünün Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’e yaklaştığı sırada silahlı gruplarca fidye amacıyla kaçırıldığı duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Kaçırılanların arasında Haiti ve Dominik Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu anlaşılmaktadır. Bölgede benzer kaçırılma vakalarının daha önce de yaşandığı bilinmektedir. Haiti’ye de akredite Santo Domingo Büyükelçiliğimizce, derhal Dominik Cumhuriyeti ve Haiti makamları nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuştur. Vatandaşlarımızın en kısa zamanda salıverilmesine yönelik olarak, resmi makamlarla yakın temaslarımız devam etmektedir" ifadeleri yer aldı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap