SON DAKİKA



Haber > Dünya > Hainler iş başında! BAE’den, İsrail’e 100 milyon dolarlık yatırım

Hainler iş başında! BAE’den, İsrail’e 100 milyon dolarlık yatırım

18 Ocak 2022 Salı - 09:47




İşbirlikçi BAE'den tepki çeken karar. Birleşik Arap Emirlikleri'nin, işgalci İsrail'in silah teknoloji sektörüne 100 milyon dolar yatırım yaptığı açıklandı.





İşbirlikçi Birleşik Arap Emirlikleri, Filistinlilere cehennem yaşatan, Siyonist İsrail rejiminin silah teknolojisine yatırım yapıyor.

İşgal rejiminin baskı ve zulmü altında yaşayan Filistinlileri görmezden gelen işbirlikçi hainler, elbet bir gün bunun hesabını verecek.

Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin haberine göre, Siyonist İsrail ile normalleşme anlaşması imzalayan BAE'nin ulusal varlık fonu, İsrail'deki girişim sermayesi teknoloji şirketlerine 100 milyon dolar kadar yatırım yaptı.

İşgalci İsrail basınının BAE-İsrail İş Konseyi'nden paylaştığı rakamlara göre iki taraf arasında normalleşme anlaşması imzalanmadan önce ticaret hacminin 2020'de 250 milyon dolar değerinde seyrettiği, bu rakamın bu yıl 2 milyar dolara ulaşmasının beklendiği ifade edildi.

İşbirlikçi BAE ile işgalci İsrail, 15 Eylül 2020’de Beyaz Saray'da düzenlenen törenle ilişkileri normalleştirme anlaşması imzalamıştı.


Geçtiğimiz Aralık ayında Ankara ile de normalleşme adımı atan BAE Veliaht Prens bin Zayid, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Ankara’ya gelmişti.

Görüşmeler sonrası BAE’nin Türkiye’ye 10 milyar dolar yatırım yapacağı açıklanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap