SON DAKİKA



Haber > Dünya > Hacamat yaptırınca enfeksiyon kaptı!

Hacamat yaptırınca enfeksiyon kaptı!

25 Haziran 2016 Cumartesi - 16:25




Sırtına hacamat yaptıran bir kişi büyük bir enfeksiyona kapıldı. Çin'de meydana gelen olayda 63 yaşındaki adam ölümden döndü.





Çin'de bir adam sırtına bardak çektirince sırtında delikler oluştu. 63 yaşındaki Li Lin isimli adama bardak çektirmenin donmuş omzuna iyi geleceğini söylediler.

Adam 1 aydır aynı yerde her gün bardak çektirdiğini söyledi. Seansların her birinde bardaklar aynı yerlere yerleştirildi. Son 10 günde bardakların yerlerinde kabarcıklar oluşmaya başladı. Li tedaviye son vermek yerine eşinden sırtına yağ ile masaj yapmasını istedi. Gittiği son seanstan dönerken kendini kötü hisseden ve ateşi yükselen adam hemen hastaneye koştu.

KAN ZEHİRLENMESİ OLABİLİRDİ

Xie Liang isimli doktor, Li'nin acil servise geldiğinde 37.7 derece ateşi olduğunu ve sırtının tamamen şiş olduğunu bildirdi. Muayenenin sonucunda ise vücudunda bakteriyel enfeksiyon bulundu. Doktorlar eğer hemen hastaneye gelmeyip bardak çektirmeye devam etseydi kan zehirlenmesiyle karşı karşıya kalabileceğini söyledi. Li'nin hayati tehlikesi yok ve durumu iyiye gidiyor.

Uzmanlar, bardak çekme uygulamasının ciltte yanığa ve enfeksiyona neden olduğu için bardakların her seferinde farklı noktalara yerleştirilmesi konusunda uyardı.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap