SON DAKİKA



Haber > Dünya > Görüntüsüyle dalga geçilen 3 çocuk annesinin inanılmaz değişimi şoke etti! Şimdi bambaşka biri

Görüntüsüyle dalga geçilen 3 çocuk annesinin inanılmaz değişimi şoke etti! Şimdi bambaşka biri

17 Aralık 2021 Cuma - 14:43




ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 2 çocuk annesi Chelsie Root Ashley, doğum yaptıktan sonra fazla kilolarından kurtulamadı. Kilolarıyla ilgili incitici yorumlar alan kadın, verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüştü.





ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan Chelsie Root Ashley, doğum sonrası kilolarını veremediği için sosyal medyada siber zorbalığa uğradı. Aldığı yorumlar karşısında üzülen kadın, kilo vermeye karar verdi. Değişimini sosyal medyada paylaşan kadın, adeta başka bir insana dönüştü. 

Aldığı kilolar nedeniyle incitici yorumlara maruz kalan kadın, günlerce spor yapıp, sağlıklı beslendi. Sürecin sonunda fit bir görüntüye kavuşan Ashley, başka kadınlara da ilham olmak istiyor. 

Önceki halini ve şimdiki halini TikTok hesabından paylaşan kadının videosu milyonlarca kişi tarafından izlendi. 3. çocuğunu da dünyaya getiren anne, şimdilerde mankenlere taş çıkarıyor. 

Chelsie Root Ashley, yaşadığı süreci "Çevremden ve sosyal medyadan oldukça kötü yorumlar alıyordum. Bu sürecin beni etkilemediğini söyleyemem fakat kilo verme kararının kendim için aldım" sözleriyle anlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap