SON DAKİKA



Haber > Dünya > Gazze’deki El Amal Hastanesi’nde ameliyatlar durdu

Gazze’deki El Amal Hastanesi’nde ameliyatlar durdu

29 Ocak 2024 Pazartesi - 21:49




Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürerken Filistin Kızılayı, Gazze Şeridi’ndeki El Amal Hastanesi’nin cerrahi bölümünde oksijen kaynaklarının tükenmesi nedeniyle ameliyatların durduğunu açıkladı.





Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi. İsrail ordusu 'savaş durumu alarmı' ilan etti. İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürüyor. Hastanelerde ise tıbbi malzeme sıkıntısı her geçen gün giderek artıyor. Filistin Kızılayı, Gazze'deki El Amal Hastanesi’nde cerrahi bölümde oksijen kaynaklarının tükenmesi nedeniyle ameliyatların durduğu belirtildi. Açıklamada, “İsrail, hastanenin çevresinde devam eden bombardıman ve çatışmaların ortasında, art arda sekizinci günde hastaneyi hedef almaya ve kuşatmaya devam ediyor” denildi.

“İSRAİL İŞGAL GÜÇLERİ EL AMAL HASTANESİ YAKININDA HAREKET EDEN HERKESİ HEDEF ALIYOR”

Ekiplerin devam eden çatışmalar nedeniyle ölü ve yaralılara ulaşamadığı aktarılan açıklamada, “İsrail işgal güçleri, El Amal Hastanesi yakınında hareket eden herkesi hedef alıyor” ifadeleri kullanıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap