SON DAKİKA



Haber > Dünya > Fransa'da 3 günlük ulusal yas ilan edildi!

Fransa'da 3 günlük ulusal yas ilan edildi!

15 Temmuz 2016 Cuma - 11:48




84 kişinin hayatını kaybeden ve Fransa tarihinin en büyük terör saldırılarından olan Nice katliamının ardından Fransa'da üç günlük yas ilan edildi.





Fransa Başbakanı Manuel Valls, Fransa'nın Nice şehrinde milli gün kutlamaları sırasında gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan satır başları;

OHAL'in uzatılması için taslak yasa en kısa zamanda bakanlar kuruluna gidecek. Cumhurbaşkanımız tarafından 3 günlük ulusal yas ilan edildi. 

"3 GÜNLÜK ULUSAL YAS İLAN EDİLDİ"

Askerlerin sivil yaşamı koruması için savıunmada görev almasına karar verilmiştir. Olağanüstü halin 3 ay daha uzatılması için hazırlanan taslak yasa salı günü Bakanlar Kurulu'na verilecektir. 3 günlük ulasal yas ilan edilmesine karar verilmiştir. Bayraklar yarıya indirilmiştir.Teröre asla boyun eğmeyeceğiz, Fransa terörle yaşamayı öğrenmiştir.


Gün içerisinde size daha fazla bilgi verme fırsatımız olacak. Bakanlıklarımız da şu anda hala Nice'de incelemelerine devam ediyorlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap