SON DAKİKA



Haber > Dünya > Fransa'da 11 yaşındaki çocuğu komşusu öldürdü

Fransa'da 11 yaşındaki çocuğu komşusu öldürdü

12 Haziran 2023 Pazartesi - 15:02




Fransa’da evinin bahçesinde oyun oynayan 11 yaşındaki kız çocuğu, komşusunun av tüfeğiyle ateş açması sonucu hayatını kaybetti.





Fransa’nın Brittany bölgesinde bulunan Quimper şehrinin kuzeyinde Saint-Herbot kasabasında yaşayan İngiliz aileye, kavgalı olduğu Hollandalı komşusu silahla saldırdı. Cumartesi günü evlerinin bahçesinde barbekü partisi yaptıkları sırada yaşanan olayda İngiliz aileye, komşuları tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı. O sırada kardeşiyle birlikte salıncakta sallanan 11 yaşındaki Solaine Thornton vurularak hayatını kaybetti.

EŞİYLE BİRLİKTE TUTUKLANDI

Thornton’ın anne ve babasının ciddi bir şekilde yaralandığı, kız kardeşinin ise şokta olduğu belirtildi. Hollanda uyruklu 71 yaşındaki saldırgan olayın ardından kendisini evine kapatırken, olay yerine gelen polis tarafından eşiyle birlikte tutuklandı.

Bölge halkı, iki ailenin mülküne bitişik olan bir arsa yüzünden anlaşmazlık içinde olduğunu söyledi.

avcı Carine Halley, olayla ilgili detayların henüz netleşmediğini belirtirken Birleşik Krallık Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi’nden yapılan açıklamada, "Fransa'daki bir silahlı çatışmanın ardından İngiliz aileye konsolosluk yardımı sağlıyoruz ve yerel makamlarla temas halindeyiz" ifadeleri kullanıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap