SON DAKİKA



Haber > Dünya > Floyd Mayweather'in bitmez derdi varmış!

Floyd Mayweather'in bitmez derdi varmış!

05 Nisan 2020 Pazar - 18:21




Dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather'in peşini şanssızlıklar bırakmıyor. Son 1 ayda önce 3 çocuğunun annesi Josie'yi ve amcası Roger'ı kaybeden Mayweather, şimdi de kızının bıçaklı saldırı nedeniyle gözaltına alınmasıyla şoku yaşadı.





Floyd Mayweather'in 19 yaşındaki kızı Iyanna, sevgilisi olan Young Boy isimli rapçi'nin eski kız arkadaşına bıçakla saldırdı. Young Boy'dan bir çocuğu olan Lapattra Lashai isimli kadınla tartışan Iyanna, kadını bıçakla yaraladı.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından gözaltına alınan Iyanna'nın ifadesi alındı ve nezarette tutuluyor. Polis tarafından doğrulanan olayda bıçaklanan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Mayweather son 1 ayda ailesiyle ilgili 3. kötü olayı yaşamış oldu. 11 Mart'ta 3 çocuğunun annesi Josie Harris'in bir arabanın içinde ölü bulunmasıyla sarsılan ünlü boksör, amcası Roger Mayweather'in 18 Mart'taki ölümüyle yıkılmıştı.

Mayweather, amcasıyla ilgili, "Benim için hayatımda çok önemli bir figürdü. Hem ringde hem ring dışında en önemli insanlardan biriydi" demişti.

Olanlardan sonra Mayweather 2020 yılında boksa geri dönme kararından vazgeçtiği öne sürülmüştü. Mayweather henüz bu kararıyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap