SON DAKİKA



Haber > Dünya > Finlandiya Başbakanı'nın giyim tarzı olay oldu

Finlandiya Başbakanı'nın giyim tarzı olay oldu

15 Ağustos 2022 Pazartesi - 13:01




Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in festival fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. Tom Moylan 36 yaşındaki başbakanın Flow Müzik Festivali'nde çekilen fotoğrafı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.





Rock ve metal müziğe düşkünlüğüyle tanınan Marin, daha önce Ruisrock festivaline katılmış, deri ceket, kot şort ve botları ile festivale katılan başbakanın paylaştığı bu fotoğraf viral olmuştu.

36 yaşındaki başbakanın festival fotoğraflarına bir yenisi daha eklendi. Yazar Tom Moylan Helsinki'de düzenlenen Flow Müzik Festivali'ne katılan Marin'in burada çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

Resmi fotoğrafçısı Janita Autio ile objektiflere poz veren Marin kısa sürede sosyal medyanın gündem maddesi haline geldi. Fotoğrafın yayınlanmasından sonrası pek çok kullanıcı başbakanın kıyafetini aradı.

Kullanıcılar kısa sürede söz konusu kıyafetin satıldığı platformu buldu. Kıyafetin fiyatının ise sadece 8 euro olması dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap