SON DAKİKA



Haber > Dünya > Filistin'den şok fotoğraflar!

Filistin'den şok fotoğraflar!

13 Aralık 2017 Çarşamba - 16:16




Ramallah'ta ABD Başkanı Donald Trump'ın dünyada tepkiyle karşılanan Kudüs kararının protesto eden göstericiler, yüzleri kefiye ve Filistin bayrağıyla





ABD lideri Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasıyla çatışmaların başladığı Ortadoğu'da, bugün yeni gözaltılar var.

AFP haber ajansı, Ramallah'tan gelen görüntülerin altına, "Kendilerini gizleyen İsrail polisileri Filistinlileri gözaltına alıyor" notunu ekledi.

Washington'ın desteğiyle şiddetin dozunu artıran İsrail askerleri, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde protesto gösterisi düzenleyen Filistinli avukatları gözaltına aldı.

Biber gazı kullanan İsrail güçlerinden bazılarının yüzlerinde maske olması dikkat çekti.

Birçok sivil giyimli askerin yüzünü kefiye ile örttüğü, içlerinden birinin yüzüne Filistin bayrağı sardığı görüldü. Yüzünde Filistin bayrağı ve elinde bir silah olan İsrail askeri, Filistinli bir avukatı gözaltına aldı. Reuters haber ajansı, yüzlerini kapatmış askerler tarafından gözaltına alınan birçok Filistinlinin fotoğraflarını dünyaya servis etti.


(Kaynak:Hürriyet)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap