SON DAKİKA



Haber > Dünya > FETÖ rüşveti düşese uzandı

FETÖ rüşveti düşese uzandı

10 Nisan 2022 Pazar - 12:58




İngiliz Kraliyet ailesi mensubu Prens Andrew'in FETÖ'den rüşvet aldığı iddiasının arkası kesilmiyor.





İngiltere'yi sarsan skandalla ilgili yeni mahkeme belgeleri ortaya çıktı. FETÖ'den tutuklanan İlhan İşbilen'in eşi Nebahat İşbilen, Selman Türk aracılığıyla Prens Andrew'in eski eşi Sarah Farguson'un hesabına da para yatırdı. York Düşesi Ferguson'a 225 bin sterlin ödendiği tespit edildi. Ayrıca, Alphabet Capital isimli bir işletme aracılığıyla Ferguson'a 20 bin sterlin ödendiği de ortaya çıktı. 

İngiltere’yi karıştıran skandalının kilit ismi Selman Türk'e Odatv mercek tutmuştu. Cevahir Ailesi'nin kızı Nurhüda Cevahir ile Bülent Arınç'ın nikah şahitliğinde evlenen Selman Türk'ün babası darbe girişimi sabahı Türkiye'den firar etmişti. 

Kardeşi Salim Türk'ün ise kameralar önünde babasına 'teslim ol çağrısı' yapıp İngiltere'ye kaçtığı ve ağabeyinin bankasında görev aldığı ortaya çıkmıştı. 

Akın İpek'in finanse ettiği öne sürülen Selman Türk'ün Pensilvanya'da da FETÖ'cülerin uğrak yeri “Naturlich Amish Yogurt and Artisanal Cheese" adlı bir marketi olduğu LinkedIn hesabında yer alıyordu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap