SON DAKİKA



Haber > Dünya > Eski sevgilisinin nişanlısına infaz! Son kurşunu kendine sıktı

Eski sevgilisinin nişanlısına infaz! Son kurşunu kendine sıktı

23 Temmuz 2023 Pazar - 16:32




Geçtiğimiz hafta sonu eski sevgilisinin nişanlısını kan donduran bir şekilde öldüren katilin olay anına ilişkin görüntüleri ortaya çıktı.





Bundan tam 6 gün önce Polonya'da işlenen ancak görüntüsü ve detayı henüz bilinmediği için gündem olmayan cinayetin perde arkası ortaya çıktı. Mikołaj Bachosz isimli Polonyalı sokakta yürürken eski sevgilisi Julia Harmacińska ve nişanlısına denk geldi. İki taraf arasında kısa sürede sözlü tartışma çıktı.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Söz konusu tartışma sonrası Bachozs hemen silahına sarıldı ve daha 2 hafta önce nişanlanmış çifti birbirinden ayırdı. Öfkeli aşık başından vurduğu talihsiz adamı olay yerinde öldürdü. Olayın görüntüleri ise bölgede bulunan bir mahalle sakininin kamerasına yansıdı. Görüntülerde acı içinde çığlık atan kadının nişanlısına müdahale etmeye çalıştığı görüldü. Katilin ise öldürdüğü kişiye bir el daha ateş ettiği kayıtlara geçti.

  Eski sevgilisinin nişanlısına infaz Son kurşunu kendine sıktı

'O BİR SANATÇIYDI'


İhbar üzerine olay yerine gelen Polonya polisi, kısa sürede saldırganı yakaladı ve gözaltına aldı. Tutuklanan katil önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkacak. Yerel medyada çıkan haberlere göre talihsiz adam Poznan Belediye Meclisi'nde çalışan bir kişiydi ve öldürülmeden önce nişanlısıyla romantik bir hafta sonu geçiriyordu.

İsmini vermek istemeyen adamın bir arkadaşı ise konuyla ilgili 'Güpegündüz genç bir çocuk nişanlısının önünde vurularak öldürüldü. Muhtemelen tanıdığım en olumlu ve neşeli insandı. O bir sanatçıydı' dedi. Kurbanın başka bir arkadaşı, 'Bu ölümün hiçbir anlamı yok. Sırf aşık olduğu için öldürüldü' ifadesini kullandı.

  Eski sevgilisinin nişanlısına infaz Son kurşunu kendine sıktı

YARIN OTOPSİSİ YAPILACAK

Öte yandan polis tarafından yapılan açıklamada katilin 2018 yılında silah ruhsatı aldığı belirtildi ve silah taşımasının cinayetten bağımsız olduğu açıklandı. Kurbanın otopsisi ise yarın yapılacak.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap