SON DAKİKA



Haber > Dünya > Eski milletvekili kocasını öldürtmekle suçlanıyor

Eski milletvekili kocasını öldürtmekle suçlanıyor

14 Ağustos 2021 Cumartesi - 19:33




Brezilyalı eski rahip, şarkıcı ve milletvekili Flordelis dos Santos de Souza, kocasını öldürtmek iddiasıyla tutuklandı. Flordelis, milletvekili olduğu için yargılanamıyordu.





Brezilya'da eski milletvekili Flordelis dos Santos de Souza, kocasının öldürülmesini planlama iddiasıyla dokunulmazlığının kaldırılmasının ardından cuma günü tutuklandı.

Ülkede Flordelis olarak tanınan politikacı hakkında 2019 yılında eşi rahip Anderson do Carmo'nun öldürülmesinin ardından 10 işbirlikçi ile beraber dava açılmıştı. Carmo evinin garajında 30 kurşunla öldürülmüştü.

Fakat Rio de Janeiro eyaletini temsilen yürüttüğü milletvekilliği nedeniyle yargılaması yapılamamıştı. Çarşamba günü parlamentonun alt kanadı tarafından görevinden alınmasının ardından Flordelis hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Politikacının avukatı Anderson Rollember tutuklamayı eleştirerek pazartesi günü itiraz edeceklerini açıkladı. Rollemberg müvekkilinin elektronik kelepçesi olduğunu ve her duruşmaya gittiğini hatırlatarak tutuklamanın gereksiz olduğunu savundu.

Eski bir evanjelik rahip ve şarkıcı olan Flordelis çok sayıda çocuğu evlat edinmesi ile ün kazanmıştı. Fakat sonradan kült bir tarikat kurmakla suçlanmıştı. Polis Carmo'nun cinayetinin aile içi güç savaşı yaşandığı sırada meydana geldiğini açıklamıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap